6 apr. 2010

DOCUMENTARE / Motivational - Greutatile innobileaza

Stiati ca perlele sunt produsul durerii... rezultat al pătrunderii unei substanţe străine si nedorite in interiorul unei stridii, cum ar fi un parazit sau un grăunte de nisip. Perlele sunt răni vindecate....
In partea interioară a stridiei se găseşte o substanţă lucioasă numită sidef (sau aragonit). Cand intra un grăunte de nisip in stridie, celulele de sidef incep să lucreze şi astupă grăuntele de nisip cu multe straturi de sidef pentru a proteja corpul stridiei fără apărare. Ca rezultat, se formează o frumoasă perlă.
O stridie care nu a fost rănită niciodată, nu poate produce perle, pentru că perla este o rană cicatrizată...
Te-ai simţit vreodată rănit de cuvintele cuiva? Ai fost acuzat de a fi spus lucruri pe care niciodată nu le-ai spus? Ţi-au fost ideile vreodată rău interpretate? Ai primit lovituri din partea celor cu idei preconcepute? Ai fost vreodată obiectul indiferenţei?
Acoperă-ţi rănile cu cateva straturi de iubire. Majoritatea oamenilor invaţă să cultive resentimente, lăsandu-şi rănile deschise, alimentandu-se cu sentimente negative, care impiedică leziunile să se cicatrizeze.
In viaţa adevărată vedem multe “stridii goale”, nu pentru că nu au fost rănite, ci pentru că nu au ştiut să ierte, să inţeleagă şi să transforme o durere in iubire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu