30 mai 2015

ACTIUNE - Lupta impotriva colesterolului! (video)

De-a lungul istoriei, colesterolul a ucis mai multi oameni decat toate razboaiele si molimele laolalta.

Daca fraza de mai sus v-a captat interesul, va recomand sa urmariti filmarea unei conferinte realizate de doctorul Calin Marginean pe acest subiect. E drept ca este un pic cam lung, dar avand in vedere miza subiectului, merita investitia!



Daca, totusi, nu reusiti sa furati iuresului cotidian cele doua ore, cat dureaza filmul, iata cateva informatii utile, care mie mi-au atras atentia si care v-ar putea ajuta cu siguranta si pe voi:

  70% din colesterolul existent in corpul uman este produs de ficat, iar restul de 30% este preluat din alimente.
  Toate alimentele de originie animala contin colesterol, in vreme ce niciun aliment de origine vegetala nu contine colesterol.
  Daca avem in corp sub 160 mg de colesterol la 100 de ml de sange, atunci acesta nu adera la vasele sangvine. Daca avem, in schimb, peste 200 mg de colesterol la 100 ml de sange, acesta se depune pe vasele sangvine, infundandu-le.
  Ateroscleroza (infundarea vaselor de sange) este un fenomen medical cu care se confrunta nu doar persoanele in varsta, ci si cele tinere, inclusiv copiii care au implinit deja varsta de 2 ani.
  Toate alimentele pe care le prajim contribuie la aparitia cancerului.
  In tot sangele nostru exista o singura lingurita de zahar. Consumul unei lingurite de zahar dubleaza nivelul acestuia in sange, determinand scaderea capacitatii de aparare a organismului cu 4% la adulti si cu 10% la copii.
  Fructele si legumele negre sunt puternic antioxidante, luptand eficient impotriva cancerului.
  Medicamentele anticolesterol existente pe piata sunt extrem de nocive, din cauza efectelor secundare agresive pe care aceste le au, afectand organele corpului.
  Medicamentele anticolesterol pot fi inlocuite cu un stil de viata sanatos, bazat pe activitati fizice zilnice (sport) si alimentatie sanatoasa (fructe si legume).
  O alternativa fara efecte secundare a medicamentelor anticolesterol este limba soacrei (disponibila in farmacii sub denumirea Opuntia).

Iata si doua secvente din film pe care nu merita sa le ratati cu niciun chip:
-Minutul 83: Recomandarea doctorului Marginean pentru doritorii de cancer.
-Minutul 97: De ce facem o greseala de neiertat atunci cand aruncam coaja marului.
Ca sa le urmariti, derulati filmul de mai sus pana la minutul respectiv.

Iata si Lista produselor alimentare ordonate in functie de continutul de colesterol.

Pentru postari similare,
Accesati Colectia SANATATE MAXIMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu