17 sept. 2014

DOCUMENTARE - Vindeca-te singur!

Sfaturi de la cel ce a fost marele spirit Valeriu Popa 
(unul dintre cei mai mari vindecatori din toate timpurile)


  1. Daca ti-e frica, te imbolnavesti.
  2. Daca ierti, te vindeci.
  3. Daca vorbesti despre nenorociri, nu scapi de ele.
  4. Daca vrei sa fii fericit, munceste cu cap.
  5. Daca faci rau cuiva, iti faci rau tie insuti.
  6. Daca esti gelos, iti distrugi sanatatea si familia.
  7. Daca vrei sa fii sanatos, iubeste.
  8. Daca vrei sa schimbi realitatea, foloseste-ti imaginatia.
  9. Daca esti egoist, te condamni la singuratate.
  10. Daca nu vrei sa evoluezi spiritual, dispretuieste.
 
1. Frica micsoreaza diametrul vaselor de sange, ca urmare a unei varsari excesive de adrenalina in sange. Acest fapt duce la o subalimentare a tuturor organelor, ceea ce cauzeza boli organice, cum ar fi boala coronariana  (ischemia), hepatita, impotenta si frigiditatea sexuala, boli de piele, nevroze si psihoze.
2. Iertand un om care ne-a jignit sau ne-a suparat, ne putem vindeca de o boala grava. Roaga-te in permanenta ca toti cei din jurul tau sa fie fericiti, sanatosi si intreaga lume sa fie binecuvantata. Aceasta rugaciune va iradia atat de multa iubire catre intreaga lume, incat iubirea se va intoarce la tine, din belsug.
 

3. Sa nu vorbiti despre nenorocirile traite, pentru ca aceasta pot prelungi durata lor.Cand nu vorbim cuiva despre problemele noastre, noi ne indepartam de ele. Indepartarea de ele este primul pas pentru depasirea acestora. Esential este ca atunci cand vorbiti despre problemele si emotiile dvs. sa nu cautati mila sau compatimire. Daca aveti o mare suparare sau tristete, incercati sa nu aduceti aceste sentimente, acasa. Iesiti in strada - cu deosebire in locurile inverzite – si plimbati-va. Nu faceti din casa dvs. o groapa de gunoi energetic. Daca locuiti de cativa ani si ati saturat spatiul cu regrete, suparari si spaime, amintiti-va momentele in care v-ati certat si suparat, asezati-va in acel loc, iertati, anulati agresivitatea fata de iubire, rugati-va.

4. Munca nu trebuie sa ne omoare, ci sa ne dezvolte. Asta inseamna ca supraincarcarile nu trebuie sa fie permanente si in fiecare ocupatie sa gasim placerea.Daca nu exista placere, orice activitate se poate transforma intr-o suprasolicitare si ii va dauna sanatatii.

5. Daca un om fura si ii inseala pe altii, o viata intreaga, el va fi pedepsit sa suporte si pagubele pe care le-a facut altora. In concluzie, cel care a facut bine va culege binele, iar cel care a facut un rau fizic sau spiritual va culege raul fizic sau spiritual.
 

6. Gelozia, de regula, provoaca scaderea vederii, auzului, scleroza in placi, traumatismele capului, diabet, inflamatii articulare.Daca gelozia este grevata de trufie, atunci e de doua ori mai periculoasa.  Femeia geloasa isi ataca, in plan subtil, partenerul.In aceasta situatie, sotul fie se va imbolnavi in permanenta, fie va deveni alcoolic, fie va divorta.


7. Dragostea are o mare putere de vindecare fizica, mentala, emotionala si spirituala. Placerea de a barfi, minti si rani alti oameni provoaca efecte karmice devastatoare, pentru sufletul care critica.El se condamna singur sa traiasca in inchisoarea nelinistii interioare. Adevarata cauza a alcoolismului este un nivel scazut de iubire. Aceasta apare din cauza unor puternice frustari, a reprimarii dragostei fata de oameni. Omul trebuie sa inceteze sa mai poarte suparare pe lumea din jur si sa intre in armonie cu ea.

8. Gandirea noastra dispune de cea mai puternica forta creatoare, din intregul univers. Gandul este cel care aduce pacea si linistea, in sufletul nostru. Gandul este cel care atrage binele sau raul, in existenta noastra.Toate gandurile emise plutesc in aer ca niste mine amenintatoare, pentru a-l lovi pe cel ce le-a produs.

O gandire sau o actiune negativa este resimtita dureros, de mii de organisme. De aceea exista o lege a naturii si a stiintei, conform careia raul pricinuit altora ne face rau si noua insine. Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem in atmosfera, din punct de vedere vibratoriu: ganduri, vorbe, dorinte, fapte, sentimente etc. se intorc la noi, producand efecte perturbatoare in campul nostru energetic.De aceea, nimeni nu-i poate face rau altuia, fara sa plateasca. Imaginatia are puterea de a crea realitatea.

9. Egoismul, cruzimea inchid canalele energetice de legatura cu Dumnezeu si nu mai primim energia necesara intretinerii vietii.In aceasta situatie, suntem nevoiti sa luam energia de la alti oameni, devenind vampiri energetici. Acest lucru distruge sistemul de protectie al corpului. Egoismul si interesul personal ne izoleaza de restul oamenilor si acest simt al separarii ii face pe oameni insensibili la nevoile altora. Egoistii au foarte putini prieteni. Cateva cunostinte si relatii superficiale le umplu viata.

10. Dispretul fata de noi si profunda nemultumire fata de sine constituie o agresiune fata de Dumnezeu. Barbatul care dispretuieste femeia se degradeaza spiritual, incepe sa sufere de diferite boli si imbatraneste mai repede ca de obicei. Trufia si dispretul fata de oameni genereaza lipsa dorintei de a trai, sentimentul pierderii sensului vietii.Zgarcenia si economia aduc boala si dezastre.

Pentru articole similare, accesati: 
Colectia SANATATE MAXIMA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu