29 dec. 2012

DOCUMENTARE - Farmacia naturii


Se spune că Dumnezeu a creat la început Pământul, a separat apa sărată de apa de dulce, a plantat o grădină, a făcut animalele și peștii... Totul înainte de a face omul. El a făcut toate alimentele de care urma să aibă nevoie omul, înainte de a-l crea.

Interesant este faptul ca atunci când a creat alimentele, Dumnezeu ne-a lăsat câte un indiciu, ca să știm care din alimente se potrivesc unei anumite părți a corpul nostru.

Un morcov în secțiune pare un ochi omenesc. Pupila, irisul și celelalte linii seamăna foarte bine cu ale ochiului uman... Mai nou, știința ne arată că morcovul optimizează fluxul de sânge spre ochi, ajutându-l în funcționarea lui.

Roșia este formata din patru cămăruțe  la fel ca inima. Investigațiile demonstrează că roșiile au în compoziție licopină și sunt surse importante de sănătate pentru inimă și sânge.

Strugurii prinşi în ciorchine au forma unei inimi. Fiecare boabă de strugure pare a fi o celulă sangvină și toate cercetările actuale demonstrează că strugurii sunt un puternic aliment vitalizant  pentru inimă și sânge.

O nucă arată la fel ca un mic creier, o emisferă dreaptă şi una stângă, creierul superior şi creierul inferior, inclusiv încrețiturile şi pliurile din nucă, care imita perfect circumvoluţiunile creierului. Acum ştim că nucile ajută la dezvoltarea a mai mult de 3 duzini de neurotransmiţători pentru funcţionarea creierului.

Fasolea, al cărei nume în engleză este Kidney Beans (Kidney=rinichi, Beans=fasole) vindecă şi ajută la menţinerea funcţiilor rinichilor şi chiar arată exact la fel cu rinichii omului.

Ţelina, legumele rădăcinoase, rubarba şi multe altele care au formă asemănătoare cu oasele, au o contribuție esenţiala în fortificarea oaselor. Oasele au 23%, exact la fel ca aceste alimente. Dacă nu ai suficient sodiu în dieta ta, corpul îl extrage din oase, slăbindu-le. Aceste alimente satisfac nevoile sistemului nostru osos.

Avocado, vinetele şi perele ajută la sănătatea şi funcţionarea burţii. Investigaţiile din ziua de azi ne arată că dacă o femeie mănâncă un avocado pe zi, hormonii ei se balansează, elimină greutatea nedorită şi previne cancerul cervical. Durează exact 9 luni să crească un avocado, de la înflorire şi până la maturitatea fructului. Fiecare dintre aceste alimente are mai mult de 14.000 componente chimice de nutriţie, însă ştiinţa modernă a studiat şi a numit deocamdată doar 141 din acestea.

Smochinele sunt pline de seminţe si atârnă în pereche când cresc. Smochinele cresc mobilitatea spermei masculine și sporesc cantitatea acesteia, prevenind infertilitatea la bărbați.

Cartoful dulce (camote) este foarte asemănător pancreasului şi reglează indicele glicemiei la diabetici.

Măslinele ajută la buna funcționare şi sănătatea ovarelor.

Portocalele, mandarinele și alte fructe citrice, se aseamănă glandelor mamare ale femeilor  și ajută la sănătatea și fluxul mișcării limfatice în sâni.

Ceapa este foarte asemănătoare celulelor corpului. Studiile relevă faptul că ceapa ajută la curățarea deșeurilor materiale din toate celulele corpului, inclusiv ne produce lacrimi, care spală stratul epitelial al ochilor.

Alt aliment miraculos este usturoiul, care ajută şi el la eliminarea deşeurilor materiale şi radicalilor liberi din organism.

Farmacia naturii este de-a dreptul uluitoare! 

Pentru articole similare, accesati: 
Colectia SANATATE MAXIMA

Un comentariu:

  1. This webѕitе certainly haѕ all of the information and facts I wаnted
    conсeгning this subjеct аnd diԁn't know whо to аѕκ.


    my website - what causes a kidney infection

    RăspundețiȘtergere